Blog

Bevrijdingsdag, Moederdag en Wereld Cocktaildag, zet deze en andere dagen in mei in om je bereik te vergroten.

24-04-2024

De maand mei staat alweer om de hoek en in deze maand zijn er weer veel inhaakmomenten waarop jij kunt inhaken met jouw content op bijvoorbeeld je social media, website en nieuwsbrieven.

Jij wilt toch ook dat jouw e-mail gelezen wordt en niet in de spam belandt?

27-11-2023

Jouw e-mail niet in de spam? Dan is het belangrijk dat jij in jouw hosting de SPF, DKIM en DMARC goed instelt! Daarnaast moet je nog een aantal andere dingen doen, zoals dat mensen zich gemakkelijk kunnen uitschrijven en dat je je contactenlijst schoon houdt.

Waarom zijn de juiste 'Call to Actions' op je website belangrijk?

18-09-2023

Veel ondernemers hechten veel waarde aan dat jouw eigen website er goed uit moet zien en online moet staan. Maar wist je dat goede teksten en de Call to Actions op je website nog veel belangrijker zijn!

Ik ga weer beginnen met bloggen!

29-07-2023

Mijn laatste blog is al weer een behoorlijk tijd geleden. In deze blog vertel ik je alles over hoe het met mij gaat en hoe het met mijn bedrijf gaat!

De volgende stap in ons leven: op zoek naar een koophuis!

12-09-2021

Nu we beide al een tijdje een baan hebben, zijn we klaar voor de volgende stap! Op zoek naar een koophuis! In dit blogartikel neem ik jullie mee in onze zoektocht naar een nieuw huis!

Gave fotografie opdracht voor Studio Moes

14-07-2021

Vandaag heb ik weer een ontzettend gave opdracht mogen doen! Miranda van Studio Moes heeft mij gevraagd om (portret)foto’s te maken om haar zakelijke beeldbank aan te vullen. Natuurlijk was mijn antwoord ‘Ja super gaaf! Gaan we doen!’. In dit blogartikel neem ik je mee hoe deze dag verliep!

Eindelijk heb ik mijn HBO diploma mogen ondertekenen!

12-06-2021

11 juni 2021 was het dan eindelijk zo ver, na 4,5 jaar opleiding en daarna nog een half jaar wachten in verband met de covid-19 maatregelen, mocht ik mijn diploma ondertekenen. In dit blogartikel vertel ik je welke opleiding ik heb gedaan en hoe ik het halen van mijn diploma heb gevierd!

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn leven!

24-05-2021

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn eerste blogartikel. In dit blogartikel vertel ik je wie ik ben, waarom ik deze blog ben begonnen en wat ik op deze blog allemaal wil plaatsen.

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.