A Dose of Rose / Over mij

Over A Dose of Rose!


Hi, welkom bij A Dose of Rose. Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik vind het altijd heel leuk om de over ons pagina’s te lezen van andere toffe onderneem(st)ers. Ik hoop dat jullie mijn ‘Over mij’ pagina net zo leuk gaan vinden! En mocht je nog andere dingen van mij willen weten, stuur mij gerust een berichtje!

Wie ben ik

Mijn naam is Heather-Rose en ben 26 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en onze hamster Dobby in Hengelo. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding av-producties aan ROC van Twente, in 2016 ben ik afgestudeerd als fotograaf/videograaf. 

Omdat ik graag verder wilde studeren ben ik gestart met de opleiding Communicatie & Multimedia Design. Tijdens deze opleiding heb ik gekozen voor de richting Business Media Design. Hierbij ga je dieper in op de digitale communicatieprocessen van een onderneming. Hoe bereik je bijvoorbeeld potentiële klanten en hoe gebruik je voor een bedrijf social media het beste? In 2021 ben ik afgestudeerd als online marketeer.

Hoe is A Dose of Rose ontstaan?

In 2021 ben ik met A Dose of Rose begonnen omdat ik graag leuke, maar ook minder leuke dingen uit mijn leven op papier vast wilde leggen door middel van blogartikelen. Ik was op dat moment nog volledig in loondienst. Daarnaast editte ik video’s en fotografeerde ik af en toe in opdracht. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik mij om die reden op 23 augustus 2021 heb ingeschreven bij de KVK. 

In het voorjaar van 2022 heb ik de keuze gemaakt om minder te gaan werken en voor een andere werkgever. Niet meer bij een marketing bureau maar bij de Bibliotheek als medewerker Marketing & Communicatie. Daarnaast heb ik ervoor gekozen om meer bezig te gaan met A Dose of Rose, hier heb ik echt heel veel zin in!


Mocht je nog vragen hebben of wil je bespreken hoe ik jou of jouw bedrijf kan helpen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Liefs, 
Heather-Rose

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.