A Dose of Rose / Gratis

Groei in jouw online zichtbaarheid

Download hier mijn gratis e-book: De 3 online marketing pijlers om je online zichtbaarheid te laten groeien.

In dit e-book leer je de belangrijkste feiten over social media marketing, e-mailmarketing en SEO en gaan we met praktische tips direct aan de slag!Voor wie is dit e-book?

Dit e-book is voor ondernemers, zzp'ers, freelancers en iedereen die graag wil groeien op het gebied van online zichtbaarheid aan de hand van het strategisch inzetten van online marketing. In dit e-book bespreken we de volgende online marketing pijlers:


Testimonials

Suus

Coach Persoonlijk Leiderschap - Lift Me Up

Online zichtbaarheid vond ik altijd wel een struggle. Waar moet ik allemaal op letten, welke programma's heb ik nodig, en die technische termen, wat betekent het allemaal? Gelukkig kwam Heather met haar E-book waarin dit voor mij allemaal werd opgehelderd.

Ik weet nu waar ik op moet letten, wat écht belangrijk is en welke tools ik het beste kan inzetten voor mijn Online zichtbaarheid.

Bedankt Heather voor de waardevolle tips en ervaring die je hebt ingezet om mij verder te helpen!

Ik kan elke startende vrouwelijke ondernemer A Dose of Rose aanraden om te groeien in Online zichtbaarheid en meer nieuwe klanten aan te trekken!

Mady Huisman

MH webdesign by Mady Huisman

Ik had best wel wat moeite met het starten van mijn automatiseringen. 


Doordat ik niet wist waar ik moest beginnen, stelde ik het maar steeds voor me uit. Ik ben zelfs niet eerder begonnen aan mijn eigen e-book, omdat ik niet wist hoe ik deze ging uitbrengen. En toen kwam Heather, met haar e-book! Ze weet er zoveel van af en ze weet het zo duidelijk uit te leggen dat ik zelf meteen aan de slag ben gegaan.

Ik had nog een paar vragen en Heather is hierin zo ontzettend behulpzaam! Echt super. Ik raad iedereen aan die moeite heeft met online zichtbaarheid om dit e-book te lezen. Je kunt echt direct aan de slag met deze mooie tips. Super bedankt Heather!

Milou van Rooijen

Mi LouBa

Al een tijdje loop ik tegen mijn online zichtbaarheid aan. Wetend dat dat het nodig is om te groeien, maar door alle mogelijkheden niet weten waar nu te beginnen. Weer even terug naar de basis en met de vooral praktische tips van Heather heb ik weer zin gekregen om aan de slag te gaan met mijn online zichtbaarheid.

Ik zou dit ebook aan iedereen aanraden die wil groeien in online zichtbaarheid. Want na het lezen weet je waar je op moet letten.

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.