A Dose of Rose / Samenwerken / E-mailmarketing / Starten met e-mailmarketing

Starten met e-mailmarketing

Je hebt de eerste stap gezet, je wilt met e-mailmarketing gaan starten! Goed bezig! Als je aan de slag wilt gaan zie je alle mogelijkheden en instellingen en eigenlijk haak je gelijk weer af, of stel je het constant maar uit om er mee te beginnen? Ik ga je helpen! 

Ik help jou met het startklaar maken van jouw e-mailmarketingsysteem

Van veel ondernemers krijg ik regelmatig te horen dat ze graag willen starten met e-mailmarketing om hun online zichtbaarheid te vergroten en niet afhankelijk te zijn van bijvoorbeeld het algoritme. Maar waar start je? Ik help je met mijn 'Starten met e-mailmarketing' pakket, hierbij maakt het niet uit welk e-mailmarketingsysteem jij gebruikt. Ik heb met veel e-mailmarketingsystemen gewerkt, mijn voorkeur gaat wel uit naar Mailblue.

Met mijn 'Starten met e-mailmarketing' pakket zorg ik ervoor:


Hoe ga ik aan de slag

Voordat ik aan de slag ga, gaan we eerst samen bespreken wat je doel is en welke lijsten en tags je nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat ik alles goed kan instellen heb ik ook een aantal dingen van jou nodig, daarnaast zal ik een aantal dingen doorgeven die jij bij jouw hosting en in jouw website moet instellen. Maar hier kan ik je natuurlijk ook bij helpen.

Nadat ik alles ingesteld heb, geef ik jou een code van het aanmeldformulier. Deze code kun je op je website plaatsen, ik leg je uit hoe dit moet en kan je hierbij helpen. Daarnaast leg ik je de basis uit van het systeem, zodat jij hierna zelf aan de slag kunt! 

Investering

Mijn 'Starten met e-mailmarketing' pakket kost € 125,- (BTW vrijgesteld). Wanneer ik alles ingesteld en uitgelegd heb, kan jij zelfstandig aan de slag met het versturen van jouw nieuwsbrief. 

Wil je ook graag automatiseringen ingesteld hebben voor bijvoorbeeld je gratis weggever of je aanbod. Dit kan tegen een meerprijs. 

Dit alles bespreken we tijdens een kennismakings gesprek, plan hem in via de knop en stuur mij een e-mail: info@adoseofrose.nl

E-mailmarketing systeem Mailblue

Ik heb met veel e-mailmarketing systemen gewerkt, maar mijn favoriet is Mailblue. Wil je graag gebruik maken van mailblue? Via deze link kun je MailBlue 14 dagen gratis testen. (affiliate link)

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.