A Dose of Rose / Samenwerken / Strategie call

Strategie call voor jouw Online Marketing

Ben je een ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten en inspiratie op het gebied van social media en online marketing voor jouw bedrijf? Wil je jouw strategie naar een hoger niveau tillen en betere resultaten behalen? Dan is de strategie call iets voor jou!


Tijdelijk van €99,- nu voor maar €75,-!Wat kun je verwachten van de strategie call?

Tijdens de strategie call van een uur krijg je de kans om al je vragen te stellen over Online Marketing. Of je nu vragen hebt over jouw huidige social media strategie, nieuwe ideeën wilt bespreken of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een effectieve online marketingstrategie, ik sta voor je klaar!

Of je nu een startende ondernemer bent die hulp nodig heeft bij het opzetten van een sterke online aanwezigheid, of al langer aan het ondernemen bent en jouw huidige strategie wil verbeteren, de strategie call is geschikt voor alle niveaus.


Hoe besteden we de strategie call zo efficient mogelijk?

Wanneer we een call hebben ingepland zal ik je een vragenlijst sturen, daarnaast zal ik van te voren jouw website en social media bestuderen. Op deze manier kan ik jou en jouw onderneming alvast beter leren kennen en kan ik mij op deze manier goed voorbereiden. 

Je mag me deze call alles vragen en/of gaan we brainstormen om jouw onderneming beter online zichtbaar te maken. Ik geef je hierbij ook tips en tricks om jouw online aanwezigheid te vergroten en jouw doelgroep effectief te bereiken.


Kosten

De kosten voor een strategie call bedragen nu €75 ipv €99,-. 
Wil je graag een langdurig traject? Dat kan! Bij het kennismakingsgesprek bespreken we je doelen en hoe ik je hierbij kan helpen.

Wacht niet langer en plan vandaag nog jouw strategie call in. Samen zullen we jouw online marketing naar nieuwe hoogten brengen!

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.