A Dose of Rose / Blog / Ik ga weer beginnen met bloggen!

Ik ga weer beginnen met bloggen! 

Dat is een lange tijd geleden.. Mijn laatste blog is van september 2021. Op dat moment wilde ik graag aan de hand van blogs jou meenemen in mijn leven als toen 25 jarige. Ik was toen net afgestudeerd en begonnen aan mijn baan bij Nubium (Marketing & Webbureau). Mijn laatste blog ging over het zoeken naar een koophuis. Wat is er in de tussentijd veel veranderd. Wat allemaal zul je wel denken.. Ik praat je in deze blog helemaal bij! 

Ik ga weer beginnen met bloggen - A Dose of Rose


Beginnen bij het begin

Ja, waar moet ik beginnen, er is zoveel gebeurd in de afgelopen 2 jaar. Ik ga je proberen op een chronologische volgorde mee te nemen door deze twee jaar. En wat er de aankomende tijd allemaal op de planning staat! 


Kopen van een nieuwbouwhuis

In totaal zijn we anderhalf jaar op zoek geweest naar een koopwoning. In dit half jaar hebben we veel woningen bezocht, biedingen gedaan (waarbij ik bij een aantal achteraf heel blij ben dat hij te laag was) en veel tranen na weer dat zoveelste belletje dat ons bod niet geaccepteerd was. 

En toen kwam eindelijk de informatie online waar we stiekem al een hele tijd op wachtte.. De informatie over een nieuw te bouwen wijk in Enschede. Hier hebben we ons dan ook gelijk op ingeschreven. Een tijdje later konden we ons echt inschrijven voor een aantal huizen en hebben we onze voorkeur doorgegeven en toen begon het spannende gedeelte, het wachten.

In juni 2022 kregen we het verlossende woord! We waren ingelood voor het huis die op nummer 1 stond bij onze voorkeur! Zo een opluchting!! Het afgelopen jaar hebben we al veel keuzes moeten maken voor het huis. Zoals de meerwerkzaamheden (uitbouw enz.), hoe we de badkamer en de keuken willen hebben en hoe we de tuin willen hebben. 

In maart 2023 zijn ze begonnen met bouwen en hopelijk in het eerste kwartaal van 2024 krijgen we onze sleutel. Ik kan nu al niet wachten! 

En ja quilty, ik ga er sowieso 1 a 2 keer per week langs om te kijken of ze alweer iets verder zijn! Ik denk dat ondertussen de bouwvakkers al denken... ohnee zij weer.. haha ;).


Verandering in mijn werk in loondienst

Bij het schrijven van de laatste blogs werkte ik nog bij Nubium (een marketing & webbureau). Maar zoals ik al in het begin van deze blog vertelde is er veel veranderd in de afgelopen twee jaar. En ja ook mijn werk in loondienst is veranderd.

Ik werk namelijk niet meer bij Nubium, maar sinds mei 2022 bij de Bibliotheek Enschede op de Marketing & Communicatie afdeling. Mijn hoofdtaken liggen hierbij vooral op online marketing. Zoals strategisch nadenken over de social media en daarnaast het maken ervan, optimaliseren van de website en kijken hoe we online en ook wel offline beter zichtbaar kunnen worden. Want we hebben bij de Bibliotheek zo veel gave activiteiten en dingen om te vertellen! 

Benieuwd wat we allemaal organiseren en onze diensten? Bekijk dan zeker eens de socials of website!


Start van A Dose of Rose

Ik ben officieel 23 augustus 2021 bij de KvK ingeschreven. Toen was het vooral om een factuur te kunnen schrijven voor een aantal fotografie/edit klussen. Ik was nog niet echt van plan om dit verder uit te bouwen. Tot het moment dat ik van baan switchte. 

Ik vond het toch wel erg gaaf om mijn eigen klanten te kunnen helpen op mijn manier met online marketing. Dus dat mijn functie bij de Bibliotheek 24 uur was, kwam voor mij erg goed uit. Op deze manier kon ik en voor één bedrijf diep in de online marketing duiken en uitvoeren en ik kon daarnaast verschillende klanten helpen met mijn eigen bedrijf op mijn manier. 

Mijn plan was om eerst goed ingewerkt te zijn bij de Bibliotheek en vanuit daar dan bezig te gaan met mijn eigen bedrijf. Alleen toen dat moment aanbrak kwamen er uren vrij die opgevuld moesten worden bij de Bibliotheek waardoor ik er voor gekozen heb om voor een bepaalde periode fulltime te werken. Om deze reden heb ik toen mijn eigen bedrijf op 'pauze' gezet. 

Vanaf maart was het dan zover. Ik ging weer wat minder uren werken bij de Bibliotheek en kon deze uren gebruiken voor mijn eigen bedrijf. En zo geschiedde.

Op dit moment werk ik 3,5e dag in de week voor de Bibliotheek en officieel 1,5e dag in de week voor mijn eigen bedrijf. Maar stiekem is dit altijd wel meer en ben ik vaak in de avond of weekend nog aan het werk (omdat ik mijn eigen bedrijf gewoon zo leuk vind en er zoveel energie van krijg)! 

Wil je meer weten over mij of over mijn aanbod?
Stuur mij dan zeker een berichtje! Dit kan via Instagram of via de mail

Liefs en een mooie dag!
Heather-Rose

Wil je maandelijks de nieuwste/leukste weetjes, tips & tricks en meer ontvangen op het gebied van online marketing & fotografie? Schrijf je dan nu in voor de A Dose of Marketing! 

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.