A Dose of Rose / Blog / Gave fotografie opdracht voor Studio Moes

Gave fotografie opdracht voor Studio Moes

Vandaag heb ik weer een ontzettend gave opdracht mogen doen! Miranda van Studio Moes heeft mij gevraagd om (portret)foto’s te maken om haar zakelijke beeldbank aan te vullen. Natuurlijk was mijn antwoord ‘Ja super gaaf! Gaan we doen!’. In dit blogartikel neem ik je mee hoe deze dag verliep!

Wie is Studio Moes?

Studio Moes is een gaaf bedrijf dat producten maakt zoals stadskaarten, taarttoppers, naamslingers en nog veel meer. Ze maakt deze producten met behulp van een lasermachine op onder andere hout. Op dit moment is ze bezig met het ontwikkelen van haar website en opzetten van haar Instagram kanalen. Om goed te laten zien wie ze is en wat ze doet heeft ze natuurlijk veel beeldmateriaal nodig, hiervoor heeft ze mij ingeschakeld!

Voorbereiding

Voordat we begonnen hebben we eerst besproken wat voor soort foto’s ze wilde hebben. Zo wilden we haar huisstijlkleuren goed laten terugkomen in de foto’s. Dit hebben we onder andere gedaan door gebruik te maken van de juiste kleding maar ook door de kleur van bijvoorbeeld haar nagels en kleuraccenten zoals een beige muur. Daarnaast moesten de foto’s helder zijn. We hebben hiervoor onder andere gebruik gemaakt van daglicht en veel scherptediepte. 

Het echte werk

In het begin was het nog een beetje onwennig, maar door ondertussen lekker te kletsen ging de shoot erg goed! We hebben verschillende kledingsetjes, onderwerpen en locaties gebruikt voor de foto’s. Op deze manier heeft ze straks een gevarieerde beeldbank en kan ze de foto’s voor veel verschillende uitingen gebruiken.

Het eindresultaat

Op dit moment ben ik druk bezig met het editten van de foto’s, ik ben echt super blij met het eindresultaat! Binnenkort gaan we een datum prikken om korte video’s te maken die ze onder andere voor Instagram reels kan gebruiken of voor haar website. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Volg dan vooral het Instagram kanaal van Studio Moes. 

Wil jij zelf ook graag jouw ‘zakelijke’ beeldbank aanvullen met mooie foto’s? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.