A Dose of Rose / Blog / Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn leven!

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn leven!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn eerste blogartikel. In dit blogartikel vertel ik je wie ik ben, waarom ik deze blog ben begonnen en wat ik op deze blog allemaal wil plaatsen.

Wie ben ik?

Ik ben Heather-Rose en ik ben 25 jaar. Samen met mijn vriend (waar ik 4,5 jaar een relatie mee heb) en onze hamster woon ik in een appartement in Twente. Naast mijn werk als Creative marketeer ben ik veel bezig met foto’s maken. Het liefst fotografeer ik reportages, evenementen, natuur, dieren en food. Naast het werk en de fotografie ga ik graag met vrienden en familie op stap en bijvoorbeeld een drankje doen. Op zaterdag ben ik normaal gesproken te vinden in de repetitieruimte van mijn orkest.

Waarom ben ik begonnen met mijn blog?

Al lang speel ik met gedachten om mijn leven op papier te delen. In eerste instantie was het vooral om de reizen die ik maak en de leuke dingen die ik beleef te laten zien aan familie en vrienden zonder dat ik ze vol ga spammen met foto’s via whatsapp. De reis naar Zuid-Afrika zou dan ook mijn eerste blog worden. Helaas is die reis door Covid-19 uitgesteld, maar het bloggen bleef maar in mijn hoofd spoken. Daarom ben ik er nu maar echt mee begonnen.

In mijn blog neem ik je mee in mijn leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie reizen die ik maak, leuke activiteiten, de zoektocht naar een koophuis en nog veel meer. 

Veel liefs,
Heather-Rose

WIJ OPTIMALISEREN DEZE SITE MET COOKIES

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden.